m install
petlinii
nello construct

Se extinde reţeaua de apă în comuna Băişoara

zamblau eugen
floris

Un număr de şapte proiecte din cele 23 din Regiunea Nord-Vest depuse în cadrul programului Phare 2006 au obţinut finanţare europeană. Contractele au fost încheiate recent între beneficiari, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor şi Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest.

Alte două proiecte vor fi semnate pana la sfârşitul lunii noiembrie 2008, prin realocare de sume de la alte regiuni, conform reprezentanţilor Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Două dintre aceste proiecte vor fi implementate în Cluj şi însumează 1.5 milioane de euro. Este vorba de extinderea canalizării în comuna Gilău 950.000 euro şi de extinderea reţelei de apă în comuna Băişoara 454.700 euro. Cele şapte proiecte finanţate acoperă lucrări de alimentări de apă şi amenajări cursuri de apă, dar şi proiecte de management al deşeurilor. Valoarea finanţării nerambursabile pentru un proiect este cuprinsă între 100.000-1.000.000 euro. Fiecare beneficiar trebuie să contribuie cu cel puţin 10 %, în numerar, din bugetul proiectului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: