nello construct

Scumpiri la magazinele de panificație din Turda! Se justifică prețurile?

De câteva zile magazinele de panificație din Turda au ridicat destul de mult prețurile la pâine dar și la alte produse specifice.

Unele prețuri variază între 50 de bani și chiar 1 leu sau mai mult. În acest context clienții se întreabă pe bună dreptate, cum se justifică aceste scumpiri?

Am avut un an bun în ceea ce privește producția de grâu și totuși asta nu se regăsește și în prețul pâinii sau al produselor de panificație. Normal, se invocă același motiv, costurile de producție…

Producătorul de panificație Panemar din Cluj-Napoca a scumpit, de luni, mai multe produse, majorarea de preț fiind cuprinsă între 0,50 lei și 2 lei.

Astfel, printre produsele scumpite se numără banala chiflă albă/ cu semințe, care era 1 leu, s-a făcut 1,5 lei, covrigul cu caș ajuns de la 3 lei la 4 lei, iar bagheta albă/ multicereale s-a scumpit de la 4 la 5 lei.

De asemenea, crutoanele albe s-au scumpit cu 2 lei, de la 8 au ajuns la 10 lei punga, iar pâinea case s-a făcut 9 lei, majorarea fiind de 1 leu.

Și GIGI a scumpit covrigii!

De la 3,5 lei acum covrigii de la GIGI costă 4 lei. O felie de pizza e 7 lei, iar o merdenea, asta doar ca să dăm câteva exemple costă 5,5 lei.

Toate produsele s-au scumpit și în mai toate magazinele, am luat aleatoriu doar două exemple pentru a evidenția creșterea mai mult sau mai puțin justificată a prețurilor la produsele de panificație. Asta în timp ce Guvernul se laudă cu ieftinirile de la raft…care raft?!…….care ieftiniri?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: