Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda se Digitalizează!

digitalizare

Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda este un mediu de învățare care pune mereu pe primul lor dezvoltarea multilaterală a elevilor și facilitarea unor experiențe educaționale care să îi ajute pe aceștia să își descopere și consolideze pasiunile în formare.

Tocmai din acest motiv, se pune un accent deosebit pe dotarea școlii cu tehnologia necesară derulării activităților educaționale de o manieră cât mai interactivă și complexă.

Nu mai puțin de 50 de cadre didactice vor fi dotate cu tabletă grafică și instruite cu privire la utilizarea acestora pentru predare, atât în mediul online, în cazul în care se ajunge la un moment dat ca orele să fie ținute din nou online, cât și în mediul fizic, completând activitatea de la clasă.

Cu privire la organizarea de astfel de proiecte, este important să înțelegem în profunzime misiunea școlii, abil formulată de directorul școlii, doamna Gianina Matei:

Educația este pentru toți, iar  misiunea școlii este aceea de a asigura un mediu incluziv prin care toleranța, solidaritatea și convivialitatea se unesc într-un punct comun: cunoașterea.

Considerăm că fiecare elev are valoare, este unic și totodată reprezintă o provocare prin setea lui pentru cunoaștere. O școală trebuie să fie imaginată și conturată prin următoarele atribute:

●       Școala este destinată părinților și tutorilor care se implică activ în educația copiilor lor;

●       Școala este mediul în care toți elevii se împlinesc și ating standarde înalte;

●       Școala este locul în care copiii asimilează informațiile necesare situațiilor cotidiene;

●       Școala oferă legătura între copii, comunitate și familie;

Școala Gimnazială Teodor Murășanu, prin personalul și resursele sale asigură profesionalism, astfel îndeplinind toate atributele enumerate.”

Acest proiect este realizat prin intermediul programului Start ONG

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural.

Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top