m install
nello construct

Școala din Mihai Viteazu, excelență în educație! Video-reportaj la TVR Cluj despre performanțele directoarei Daniela Arion (VIDEO-ȘTIRE)

floris

Un video-reportaj difuzat de TVR Cluj pune în prim-plan performanțele deosebite ale școlii din Mihai Viteazu, pe care directoarea Daniela Arion a transformat-o într-o școală-model, mai ales pentru ceea ce înseamnă învățământul în mediul rural.

”Pentru directoarea unei școli din județul Cluj, „omul sfințește locul” nu este doar o zicală, ci o deviză de la care nu face rabat. Se numără printre oamenii datorită cărora România merge mai departe. Se numără și printre excepțiile de la statisticile sumbre despre educația în mediul rural, abandonul școlar și condițiile în care învață copiii din satele țării.

Vă invităm să cunoașteți, în minutele ce urmează, un om care a reușit să pună pe harta educației de calitate din România o școală dintr-o comună mică din Apuseni.”, menționează TVR Cluj, despre un reportaj realizat de Sorina Noroc și Cosmin Ferenț.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: