m install
nello construct

Scoala de zidari Holcim

floris

In perioada 05.11-11.11.2012 pasionatii de zidarie si nu numai, pot participa gratuit la cursuri de zidarie organizate de compania Holcim. Participantii vor primi manuale de curs, echipamente de lucru complete, plus cate o masa de pranz.

Cursurile se vor desfasura la Colegiul Tehnic "Dr. I.Ratiu" si  vor dura o saptamana. Cei care vor participa primesc cate o diploma de instruire si o recomandare valoroasa pe piata de munca. Inscrierile se pot face pana la data de 29.11.2012 la sediul fabricii (str. Stefan Cel Mare nr. 4 ). Detalii despre cursuri se pot obtine pe www.holcim.ro sau la telefon 0744-798548. Scoala de zidari Holcim este organizata in cadrul programelor de Responsabilitate Sociala Corporatistica Holcim Romania.

Cu o prezenta globala in peste 70 de tari si mai mult de 80.000 de angajati, Grupul Holcim este unul din liderii mondiali in productia si distributia de Ciment, Betoane si Agregate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: