turdeanca covid

SCANDALOS! Cazul turdencei ucise de COVID-19 a fost scos din raportările oficiale de INSP!

Așa după cum vă relatam sâmbătă, 9 mai, o turdeancă de 42 de ani a decedat în urma unei infecții cu COVID-19. Moartea a survenit sâmbătă dimineața, la ora 2.00, iar diagnosticul raportat a fost ”pneumonie virală COVID 19, embolie pulmonară”. Cu toate acestea, cazul turdencei nu a mai apărut în informările oficiale, deși decesul a survenit în mod cât se poate de clar ca rezultat al infecției cu COVID-19!

„Deces CJ1170

S. Stăncuța, 42 ani, Turda, debut 9.04.2020, febra, tuse, dispnee, durere toracica, a fost contact cu sotul spitalizat in Suceava in 24.03 (S. C., si el confirmat). Boli asociate: HTA, obezitate, tiroidita Hashimoto. Internata la Sp Municipal Turda si recoltata in 11.04, proba lucrata la Lab IOCN, pozitiv in 11.04. Tranfer in 11.04 la SCJU- Medicala 1, apoi din 14.04 la ATI. Decedat in 9.05 ora 2.00 cu dg Pneumonie virala COVID 19, embolie pulmonara.

A avut 2 teste negative pt SARS COV 2 in 19.04 si 24.04. Ulterior nu s-au mai efectuat alte teste.”, menționează RefleqtMedia despre raportarea efectuată de DSP Cluj, care apoi nu a mai apărut în informările oficiale date la nivel național.

TurdaNews a relatat unele detalii ale acestui caz, în care o femeie de 42 de ani și-a pierdut viața, după ce a contactat virusul Sars-Cov-2, care generează boala COVID-19.

Citește și:

O turdeancă de 42 de ani, răpusă de COVID-19! Povestea unei tragedii, în timp de pandemie… (UPDATE 7)

Care sunt interesele din spatele neraportării decesului ca fiind ”deces COVID-19” încă nu se știe. Ce este cert e doar faptul că femeia a fost internată la Cluj, fiind diagnosticată cu infecție COVID-19 în 11 aprilie 2020, după care a intrat în comă indusă, deoarece nu răspundea la niciun tratament. S-au făcut eforturi mari pentru salvarea ei. În 19 și 24 aprilie 2020 testările i-au ieșit negative, semn că nu mai exista COVID-19, însă efectele produse de virus în organism au fost fatale. Chiar și după ce a fost descoperită negativ la testările menționate anterior, ea a stat mai mult în comă, organismul fiind foarte slăbit.

În cele din urmă, organismul i-a cedat în 9 mai, la o lună de la debutul primelor simptome care puteau fi asociate cu COVID-19. De menționat că bolile asociate care au fost prezentate, respectiv hipertensiune arterială, obezitate, și probleme cu tiroida, nu erau atât de grave încât să-i aducă decesul! În luna dinainte de a avea primele simptome, femeia era plină de viață, glumeață.

Comentarii

ULTIMELE articole: