Scandal monstru la Mechel

nello construct

A cincea înfrângere din şase etape nu putea rămâne fără urmări la Câmpia Turzii. Echipa lui Dorel Purdea a făcut cel mai slab joc de pe teren propriu, a pierdut cu 1-2 în faţa CFR-ului din Timişoara şi a ajuns pe locul 17, din 18 echipe. Pe tot parcursul jocului suporterii au cerut demisia antrenorului, iar la final au avut schimburi dure de replici cu acesta.

 

De parcă nu era de ajuns, Dorel Purdea s-a certat chiar în spatele tribunei şi cu Lucian Oroian, jucător pe care l-a lăsat în afara lotului. „Ce făcea Oroian dacă juca azi? Îl putea ţine el pe Stan?”, a răspuns Purdea criticilor venite pe motiv că nu a jucat Oroian. Aflat în apropiere, fotbalistul a replicat imediat: „De ce vorbiţi tot timpul de mine? De unde ştiţi cum aş fi jucat eu?”.

 

Conflictul a devenit apoi şi mai dur. „Ai plătit galeria să strige!”, a acuzat tehnicianul. „Am plătit eu galeria. Eu sunt caracter infect ca dumneavoastră?”, a izbucnit Oroian, de faţă cu suporterii, conducerea şi reprezentanţii presei.

 

În ceea ce priveşte jocul, Dorel Purdea a început în următoarea formulă: Szasz – Husar (46 A.Costea), Dandea, Toma, Drăgan (46 Berchişan) – Ianc, Goga, Dâmbean, , Eric(66 M.Rus) – Hadăr, Ghindaru.Golurile au fost reuşite de Neagoe (’44) şi Stan (’72), pentru oaspeţi, respectiv Dâmbean (’52), pentru Mechel.

 

Toate culisele atmosferei incendiare de la Câmpia Turzii, le puteţi afla marţi, în Obiectivul de Arieş.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: