marian morar
m install
nello construct

Scandal la Turda! Bunicii paterni i-au luat copiii mamei! DGASPC a preluat cauza de încredințare a minorilor! (UPDATE)

zamblau eugen

Duminică, pe strada Ion Luna Caragiale din Turda a intervenit o stare conflictuală, după ce bunicii paterni au luat minorii unei mame, iar polițiștii au fost solicitați să intervină, fiind acuzații de ”răpire copil”.

”La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 13.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați despre o stare conflictuală desfășurată într-un imobil pe strada Ion Luca Caragiale, fiind implicați membrii unei familii.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că starea conflictuală se desfășurase între mama unor minori și bunicii paterni, privind încredințarea copiilor.

Femeia a fost preluată ulterior de un echipaj medical și transportată la o unitate medicală de specialitate. Reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj au preluat cauza referitoare la încredințarea minorilor.

În cauză polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt.”, a precizat IPJ Cluj.

UPDATE:

Cazul este monitorizat de Direcția de Asistență Socială Turda, care s-a implicat pentru a găsi o soluție cât mai bună pentru copiii implicați în acest diferend. S-a făcut dosar și s-au înaintat solicitări către instanță, pentru stabilirea încredințării minorilor.

Directorul DAS Turda, Monia Koti, susține că este un caz mai delicat, având în vedere că sunt implicați copii, însă instituția pe care o conduce face tot ceea ce este necesar pentru interesul acestora. S-a luat legătura și cu tatăl copilului, care va reveni în țară peste câteva zile, pentru a definitiva această problemă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2