marian morar
m install
nello construct

Scandal la ”Trei lacuri”?! Administratorul Marian Lechințan spune că ”de o vreme nu mai cânt trăiască partidul”…

zamblau eugen

Cuvinte dure lansate azi de administratorul complexului de agrement ”La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii, aflat în administrarea Primăriei din Câmpia Turzii, care susține că ”de o vreme nu mai cânt trăiască partidul” (în calitate de membru PNL), că ”mă doare în pl de partidul lor” și că este deranjat de ”tupeul ordinar al primarului care își pune sclavii sa blocheze activitatea complexului”.

Totul a început în cursul acestei dimineți, când administratorul complexului de agrement, marian Lechințan, a pus un anunț pe Facebook, care părea ”ciudat” la momentul respectiv.

”Începând de astăzi Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” va funcționa temporar doar cu numărul de telefon 0730 270 989 si pagina de Google până la realizarea unei noi pagini de facebook cu adresă de email dedicată. Vă mulțumesc pentru înțelegere.”, a fost mesajul postat azi-dimineață de către administratorul Marian Lechințan.

Ulterior, în cursul serii, Marian Lechințan a revenit cu o nouă postare, în care îl atacă în mod direct pe Lucian Berchișan, care i-ar fi ”luat” pagina de Facebook a complexului ”La Trei Lacuri”, iar în mod indirect pe primarul Dorin Lojigan.

”Sclavetele ăsta”…

”Sclavetele ăsta analfabet a creat acum mulți ani o pagină de facebook si una pe google pentru complex. Când i-au dat un șut in cur pentru că e un incompetent a uitat să își șteargă numărul de telefon si in continuare este sunat de clienții care cauta pe Google Trei Lacuri și nu Complex de Agrement La Trei Lacuri. I-am mai explicat odata acum vreo 2 ani idiotului ca nu de pe pagina de Facebook il deranjează oamenii cu telefoane ci de pe cea de Google creată chiar de el. Eu am facut altă pagină pe Google si lucrurile merg bine însă prostul tot prost până moare. Facem si una de Facebook. Nu m-ar mira sa fie pus de primar… eu de o vreme nu mai cânt trăiască partidul…mă cam doare in pl de partidul lor, dar toate la vremea lor.”, a scris Lechințan.

Însă, în comentariile la această postare, Marian Lechințan a comentat că Lucian Bechișan ”vegetează la Domeniul Public” și că-l deranjează ”tupeul ordinar al primarului care își pune sclavii sa blocheze activitatea complexului”.

Marian Lechințan a fost membru activ al PNL, iar după ce PNL a preluat administrația locală în anul 2016, a ajuns administrator la complexul de agremenet ”La Trei Lacuri”. În prezent, la complexul de agrement din Câmpia Turzii urmează să se deruleze o investiție majoră pe bani europeni. Contractul de lucrări aferente proiectului cu finanțare europeană „Amenajare Zonă Cultural Recreativă „Trei Lacuri” din  Municipiul Câmpia Turzii” a fost semnat în 29 decembrie 2020.

Citește și:

Dezvoltarea turismului din Câmpia Turzii începe astăzi! (UPDATE)

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2