marian morar
m install
nello construct

Scandal la Electrica! Paznicul amenință, înjură și bruschează clienții care stau la coadă!

zamblau eugen

O clujeancă, clinetă a companiei Electrica, a marturisit că paznicul instituției de pe strada Gheorghe Șincai, nr.1 din Cluj-Napoca, înjură, amenință și bruschează clienții care așteaptă la coadă.

Aceasta a relatat cum chiar ea și bunica ei au fost victimele acestui domn, fiind amenințate și înjurate. De asemenea, clujeanca a mai povestit și cum se comporta paznicul de la Electrica cu ceilalți clienți.

„Niciodată nu mi s-a întâmplat să-mi fie frică că o să fiu pocnită într-o situație de business până azi de dimineață când, la biroul Electrica Furnizare din Cluj, Strada Gheorghe Șincai, nr 1, un domn mare, mare de tot, ne-a luat la rost (pe mine și pe Buni), a înjurat clienții care comentau că nu sunt lăsați să intre și a bruscat-o pe doamna din fața mea. Domnul de la pază.

Eu m-am uitat ca David care n-are praștie la Goliath și i-am zis că avem programare. Și că nu-i frumos să înjure. Dumnealui a mormăit ceva și ne-a lăsat să intrăm.

Acolo, într-o tăcere de mormânt, acel tartor ordona clienților unde să stea și mai ales să stea jos că le stresează pe doamnele de la birou. Care, când nu mai puteau de….stress strigau la dumnealui că de ce lasă prea multe persoane înăuntru (nu eram prea multe).

Evident că domnul și doamnele nu sunt atât de mult de vină precum șefii lor. Șefi care se bucură de profitul net de peste 400 mil. lei și o creștere la bursă de peste 15% a acțiunilor anul trecut. Pe spatele bunicilor, mătușilor și a doamnei care era a treia zi plecată de la serviciu ca să-și rezolve problemele de facturare.

Rușine. Rușine. Rușine”, a relatat clujeanca pe o rețea de socializare.

În urma celor întâmplate, femeia a încercat să depună o sesizare la Centrul de Relații cu Clienții Electrica, dar toate liniile telefonice erau ocupate, iar pe site a primit eroare.

Chiar și așa, clujeanca a sesizat Poliția Locală, Poliția Română și ANPC, fiind ulterior sunată de reprezentanții Electrica Furnizare care au promis că vor investiga situația.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2