marian morar
m install
nello construct

Scandal în AUR Turda! ”Fără traseiști!”, strigă unii, anunțând alt candidat la Primărie și lista proprie de consilieri! Alta decât apropiații lui Nap!

zamblau eugen

AUR Turda stă pe un butoi cu pulbere, după ce președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, a mers la București să fie numit candidatul suveraniștilor la Primăria Turda, pregătindu-și și o listă pentru Consiliul Local, cu apropiații săi din partidul înființat de Traian Băsescu. El este susținut de Mircea Irimie, președintele Partidului republican Cluj, fost PDL-ist și susținător al lui Traian Băsescu.

Imediat după acest anunț, apele au început să se tulbure în AUR Turda, cu atât mai mult cu cât Adrian Nap nici măcar nu s-a înscris în partid! Reacția făcea referire la faptul că AUR nu trebuie să se compromită cu ”traseiștii”, care își urmăresc doar propriile interese.

Azi, pe aceeași pagină de Facebook denumită Turda Suverană, a apărut anunțul că membrii AUR Turda nu agreează candidatura impusă de la București și își vor anunța propriul candidat la Primăria Turda și propria listă pentru Consiliul Local, cel mai probabil, diferită de cea gândită de Adrian Nap, care vrea să-și propulseze apropiații din PMP.

”Astăzi lansăm candidații AUR Turda! Cu Nicu Surdea și Grigoriu Gheorghe Dan. FĂRĂ TRASEIȘTI ÎN AUR! Grigoriu Gheorghe Dan – Primarul Turzii!”, este anunțul publicat în urmă cu puțin timp.

De partea cealaltă, Adrian Nap are probleme și cu propriul electorat, mulți reproșându-i că a trădat interesele PMP, mergând înspre AUR.

Situația a fost recunoscută de un apropiat al lui Adrian Nap, Ovidiu Nistea, care a spus că a primit multe reproșuri de acest gen, la adresa gestului lui Nap.

Pe acest fond tensionat, Adrian Nap încă nu și-a anunțat înscrierea în AUR, existând evidente ezitări în acest sens. De altfel, nici consilierul Kolozsi Atilla nu și-a anunțat înscrierea în AUR, nefiind nici el sigur ce va face până la urmă.

UPDATE:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2