nello construct

SC Domeniul Public Turda SA e pe profit, în primul semestru din 2014

Societatea Domeniul Public Turda SA, condusă de directorul Adrian Sălăgean, a raportat un profit considerabil, după primele 6 luni ale anului 2014, conform unui bilanț prezentat în plenul ședinței Consiliului Local.

Adrian Sălăgean a spus că societatea a avut un profit de circa 189.000 lei, în condițiile în care profitul înregistrat anul trecut a fost de circa 50.000 de lei, iar în bugetul de venituri și cheltuieli al societății, aprobat de consilierii turdeni, era prevăzută o pierdere pe primele 6 luni.

Adrian Sălăgean a reușit să aducă sociatatea pe linia de plutire, după ce în anii precedenți preluării conducerii sale, aceeași societate a înregistrat pierderi de miliarde de lei vechi, în condițiile în care plățile de la bugetul local au fost mai mari.

De exemplu, în acest an, asupra societății s-a pus o presiune prin amânarea nejustificată a demarării lucrărilor de asfaltare pentru 2014, prin comandă din partea administrației locale, pe baza unui credit de peste 20 de milioane de euro. Astfel, s-a ajuns în situația penibilă ca abia în 30 septembrie, aleșii locali să aprobe lista străzillor prevăzute în planul de asfaltare pentru anul 2014, mult prea târziu pentru ca societatea să mai poată efectua lucrări ample.

Conform unor surse din mediul politic, scopul amânării lucrărilor de asfaltare era intoducerea societății într-o situație economică negativă, motiv pentru ca directorul să poată fi schimbat cu unul agreat de PNL, conform înțelegerii din cadrul alianței PDL-PNL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: