Șase copii au un acoperiș deasupra capului datorită CERT Transilvania

cert container

Asociația CERT Transilvania a lansat proiectul „Căsuța pentru copii” prin care s-a încercat achiziționarea unei case de tip container din donații, pentru o familie fără posibilități financiare din comuna Mărgău.

La finele săptămânii trecute visul familiei de-a avea în prag de iarnă un acoperiș deasupra capului s-a transformat în realitate datorită CERT Transilvania.

De asemenea, voluntarii au cumpărat haine și alimente pentru cei mici, iar sâmbătă le-au dus cadourile.

„Împreună, solidari, am reușit din nou! Copilașii aceștia au acum un loc cald în care să se simtă acasă. Nu vor mai fi nevoiți, că până acum, să stea afară la foc ca să simtă puțină căldură și apoi să meargă la somn, nu vor mai fi nevoiți să doarmă îmbrăcați… Deja își făceau planuri cum o să se spele… Am fost impresionați cât de uniți erau și ce grijă aveau unul de celălalt. E mare bucurie acum în noua lor căsuță în care au și căldură și lumină… o normalitate pentru noi, un vis acum devenit realitate pentru ei. Iarna ce urmează nu mai e motiv de îngrijorare.

Vă mulțumim! Împreună am dat o șansă acestei familii și solidari am făcut această lume mai frumoasă. Poate nu întreaga lume, dar în mod CERT lumea celor 6 copii”, au scris reprezentanții CERT Transilvania pe pagina de Facebook.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top