marian morar
m install
nello construct

”Sărbătorim Halloweenul”- expoziție de dovleci la bibliotecă

zamblau eugen

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 28 Octombrie- 1 Noiembrie 2021 expoziția de dovleci ”Sărbătorim Halloweenul”. Evenimentul are loc în cadrul Parteneriatului educațional din anul școlar 2021-2022, ”Creativitate, educație și implicare”, dintre cele două instituții.

Lucrările expuse sunt realizate de către elevii clasei a IV-a C, coordonați de învățătoarea Mihaela Deteșan, copiii evidențiindu-și creativitatea și originalitatea într-o expoziție de pictură de dovleci. Deși Hallowen-ul nu este o sărbătoare tradițională românească, activitatea a vizat o educație bazată pe interculturalitate, care să-i familiarizeze pe elevi cu sărbătorile tradiționale anglo-americane și să le dezvolte creativitatea și spiritul de inițiativă.

Expoziția poate fi admirată în vitrina și pe scările de la intrarea în sediului central al Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, Piața Republicii nr. 52. Invităm turdenii și turiștii aflați în oraș să admire lucrările și să își facă selfie cu creațiile copiilor.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: contact@bibliotecaturda.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2