nello construct

„Sărbătoarea bunicilor”: Un eveniment inedit, plin de bună dispoziție, adâncă prețuire și recunoștință cu participarea elevilor de la Teodor Murășanu Turda

Elevii de la Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda au fost implicați recent într-o acțiune inedită intitulată „Sărbătoarea bunicilor”.

Într-o societate atât de concentrată pe succes și acumularea de bunuri materiale, mai dedicăm timp și mai punem preț pe momentele deosebite petrecute alături de cei dragi, oare?

Uităm adesea, că adevărata fericire, e dată de momentele petrecute împreună.

„Un astfel de moment minunat, a fost „Sărbătoarea bunicilor”, celebrată în cadrul școlii noastre, pe 15 noiembrie, la clădirea A și pe 16 noiembrie, la clădirea B.

Am împărtășit valori importante pentru comunitatea noastră, alături de Biserica Ortodoxă (Catedrala Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, Biserica Adormirea Maicii Domnului) Turda, Asociația Părinților.

 Clasele a IV-a au transmis emoție și respect prin poezii, evidențiind legătura profundă dintre generații.

După astfel de momente, nu putem încheia decât cu un gând plin de lumină și înțelepciune:

<<Fericirea nu constă în a primi ceea ce nu avem, ci mai degrabă în a aprecia ceea ce avem deja! – Frederick Keonig>>” este mesajul transmis de conducerea unității de învățământ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: