Sancira şi Chişu duc SESO pe primul loc

nello construct

SESO Câmpia Turzii a câştigat astăzi cu scorul de 2-0 la Unirea Floreşti. Toţi cei din anturajul echipei se temeau de această deplasare, dar elevii lui Marius Popescu şi Vali Şandru au controlat ostilităţile de la un capăt la altul al meciului. 

 

Sancira a deschis scorul în minutul 33 din penalty, iar Chişu a închis tabela după o fază extrem de frumoasă, în minutul 86. Diferenţa putea fi una mult mai mare, echipa din Câmpia Turzii ratând o sumedenie de ocazii clare de gol. Rând pe rând, Chişu, Grigoroşcuţă, Sancira sau Oneţ au irosit şanse bune.

 

Ziua a fost stricată doar de eliminarea lui Sancira, dar SESO a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului şi a ajuns din nou acolo unde îşi doreşte să rămână. Primul loc va însemna însă şi presiune! Rămâne de văzut dacă fotbaliştii îşi vor putea păstra nervii tari şi concentrarea la cote mari!

 

Marius Popescu a folosit echipa: Curileac – Kelemen, Oneţ, Tarcea, Siecoban – Chişu, Grigoroşcuţă (Mitrea), Văscan,  Moţet (Vădana) – Sancira, Fertea (Matiş).

 

Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul la zi le puteţi vedea dând click AICI.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: