m install
nello construct

Samurai Turda va participa la ”Cupa Rapid KARATE” de la București

floris

Odată cu intrarea în anotimpul de toamna Federația Română de Karate W.K.C împreună cu Clubul Sportiv Rapid București, organizează în data de 06.Sept. 2015 a-II-a ediție a Cupei Rapid. 

Deși este o competiție care vine pe sfârșitul vacanței de vară ,desfășurată cam tot în aceeași perioadă anul trecut a adunat peste 400 de sportiv, având un nivel ridicat de competitivitate. ”Ne asteptăm ca ediția din acest an să aibă un nivel mult mai ridicat atât ca număr de sportivi înscriși cât și ca nivel de pregătire”, precizează reprezentanții clubului.

Clubul Sportiv Samurai Turda va deplasa la acest eveniment doar 4 sportivi deoarece anul acesta neavând competiții majore în imediata apropiere după încheierea vacanței am avut o scurta perioada pentru relaxare și refacere, așă că va  participa doar cu echipa care în luna iunie a devenit Vicecampionă Europeană: Barbat Bianca, Lazăr Ariana și Urcan Diana și spotivul Rotaru Cosmin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: