nello construct

Sâmbătă, 25 noiembrie campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrocasnice la Turda

Municipalitatea turdeană anunță că sâmbătă, pe 25 noiembrie are loc o campanie gratuită de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice de pe raza orașului.

Practic te poți debarasa de orice aparat electronic sau electrocasnic vechi sau deteriorat într-un mod civilizat apelând un singur număr de telefon pus la dispoziție de organizatorii campaniei.

„Sâmbătă – 25 noiembrie, RoEcollect e prezentă la Turda, în vederea colectării deșeurilor electrice, în fiecare a treia sâmbătă din lună: de la domiciliu sau casări de la firme sau instituții.

Ce înseamnă #DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic se poate colecta și recicla aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

Cum puteți preda deșeurile electrice către RoEcollect

Apelând 0755 406 406 sau completând formularul online: roecollect.ro/contact/ – disponibil 24h/7zile” transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: