m install
petlinii
nello construct

Salina Turda, premiată cu trofeul ”Best Salt Mine în the World – 2018”

floris

Turda intră în rândul stațiunilor de renume din România, pentru domeniul balneologic, la finele Congresului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, care s-a încheiat azi.

 

Asociația Română de Balneologie și Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda și Salina Turda a organizat în intervalul 22 Mai – 26 Mai 2018 la Cluj Napoca și Turda, CONGRESUL NAȚIONAL DE RECUPERARE, MEDICINĂ FIZICĂ ȘI BALNEOLOGIE. Evenimentul dedicat Centenarului Marii Uniri 1918 – 2018 s-a desfășurat sub auspiciile academice ale Universității de Medicină și Farmacie ″Iuliu Hațieganu″ din Cluj Napoca, ″Carol Davila″ din București și Grigore T. Popa din Iași, cu participare internațională.

”Turda premiată alături de stațiuni de renume din Romania (Felix, Techirgiol). Distincțiile au fost acordate de specialiștii în domeniu pentru orașul nostru, astfel:

– dl. Primar Cristian Octavian Matei – premiul de excelență „Primarul Anului pentru Turism Balnear 2018” prin care este recunoscută pozitia de promotor al Balneologiei în Romania.

– Salina Turda – trofeul Best Salt Mine în the World – 2018 prin care este recunoscută pozitia de „Stindard al Balneologiei din Romania”.”, a precizat Simona Baciu, director SC Salina Turda SA.

salina premiu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: