nello construct

Salina Turda a anunțat o modificare de venituri, cu impact asupra profitului! Ce profit e prognozat în acest an?!

Societatea Salina Turda SA, deținută de Municipiul Turda (100%) a solicitat o modificare a bugetului de venituri și cheltuieli (BVC) pe acest an, având în vedere că se preconizează o creștere a veniturilor, comparativ cu BVC-ul aprobat anterior.

Conform solicitării Consiliului de Administrare al societății, s-a estimat o creștere a veniturilor totale cu suma de 2.175.000 de lei (+6.08%), iar asta va impacta și asupra profitului preconizat a se realiza în acest an. Conform estimărilor, profitul brut în 2023 ar putea ajunge la 12.112.000 lei, cu 1.852.000 lei mai mare decât cel estimat inițial.

Citește și: Performanțe incredibile pentru Salina Turda! Vezi ce profit a înregistrat Salina în primul trimestru din 2023! (VIDEO)

După perioada de pandemie, care a afectat sectorul de turism, prin măsurile de protecție impuse, care s-au transpus și în unele interdicții, activitatea economică a societății Salina Turda SA a înregistrat o creștere accentuată, culminând în anul 2022 cu cel mai mare profit realizat (+50%, comparativ cu anul 2019, dinaintea pandemiei) și cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei.

Rezultatele financiare notabile ale acestui an au fost previzionate încă de la debutul lui 2023, societatea înregistrând cel mai mare profit în primul trimestru, din istoria societății!

Primarul Cristian Matei: Transformare remarcabilă, pe un trend puternic ascendent…

Primarul Cristian Matei a remarcat această evoluție în luna mai a acestui an, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local.

„Salina Turda a trecut print-o transformare remarcabilă și a ajuns pe un trend puternic ascendent, aträgând un număr tot mai mare de turiști în ultimii ani.

Succesul se datorează strategiilor de marketing și dezvoltare, care au contribuit în mod semnificativ la perceperea Salinei Turda ca atracție turistică de top.

A sosit momentul sã privim spre viitor și să ne gândim la dezvoltarea durabilă a acestui loc extraordinar.
A fost întocmit studiul de fezabilitate pentru Deschiderea și
modernizarea Minei Iosif ceea ce este o dovadă clară a angajamentului nostru față de dezvoltarea continuã a Salinei Turda.

Vom consolida statutul acestei atracții turistice de top și vom atrage și mai mulți vizitatori, aducând o multitudine de beneficii orașului nostru.

De asemenea, turismul în Salină contribuie la creșterea vizibilității municipiului nostru și la promovarea acestuia ca destinație turistică de top.

Vom pune în valoare performanțele recente ale activității Salinei care sunt absolut remarcabile. Ținând cont de realizările fără precedent, atât instituționale cât și financiare ale obiectivului Salina Turda, putem afirma cu mândrie că Salina Turda este o carte de vizită a României!”, a spus primarul turdean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: