marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Sala de sport polivalentă din comuna Mihai Viteazu a fost inaugurată astăzi

zamblau eugen

Aceasta are o capacitatea de 150 de locuri şi a fost realizată exclusiv din fonduri guvernamentale. La momentul festiv au fost prezenţi Lokodi Edita Emoke, din partea Consiliului Judeţean Cluj, senatorul de Turda Alexandru Cordoş, primarul Ioan Zeng, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Locuinţei. Sala a fost construită de societatea ASA Câmpia Turzii în aproximativ 10 luni şi a costat 37,8 miliarde de lei vechi.

Instalarea utilităţilor a fost “suportată” din buzunarul bugetului local şi a costat cca. 3 miliarde de lei vechi. “Sportul şi în special copii care-l practică trebuie stimulaţi! Să nu uităm că avem o echipă de rugby campioană la nivel naţional…care a participat la Campionatul Mondial din Anglia şi Franţa cu rezulate deosebite. Suntem decişi să acordăm o şansă şi celorlalte sporturi “ a declarat primarul Ioan Zeng la inaugurare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2