nello construct

Saci întregi de gunoaie adunați din zona podului de pe strada Mircea cel Bătrân din Turda

mizerie vale

Administrația locală turdeană organizează zilnic acțiuni de salubrizare a orașului, cu această ocazie fiind adunate zeci de kilograme de gunoaie aruncate la întâmplare de persoane care nu au șanse să se civilizeze vreodată.

Ultima acțiune de acest fel a avut loc în zona podului de pe strada Mircea cel Bătrân. A fost salubrizată valea care a devenit o groapă de gunoi a nesimțiților care auncă la întâmplare gunoaie după bunul plac.

„Săptămâna trecută am curățat intrările în oraș, zona centrală și parcurile, iar acum muncim în zona podului de pe strada Mircea cel Bătrân unde anumiți cetățeni continuă să depoziteze saci de gunoi.

Menționăm că pe baza facturilor și chitanțelor găsite printre mormanele de gunoaie, împreună cu Poliția Locală am identificat o parte din persoanele responsabile de gunoaiele aruncate, urmând să se aplice sancțiunile contravenționale. Nu se poate ca dintr-o singură zonă să fie adunați zeci de saci de gunoi!

Responsabilitatea unui oraș curat ne revine și nouă, dar și locuitorilor orașului! Iar dacă noi ne îndeplinim obligațiile este timpul ca și turdenii să fie mai responsabili și să păstreze curățenia din municipiu” transmite Primăria Turda

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: