marian morar
m install
nello construct

S-au reluat congresele de la Turda ale Martorilor lui Iehova cu prezență fizică

zamblau eugen

După o pauză de trei ani de zile cauzată de pandemie, congresele de la Turda ale Martorilor lui Iehova au fost reluate cu prezență fizică.

În cei trei ani de pandemie acestea au avut loc doar online. Acum începând cu luna februarie, activitățile respective au fost reluate la sala de congrese de la Turda.

Totuși, la complexul situat pe DN1, la ieșirea din municipiul Turda, au avut loc în perioada restricțiilor pandemice, de o serie de lucrări de întreținere și curățenie.

Tema congreselor, la care participă deja delegați din județele Cluj, Mureș, Alba, Arad, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Hunedoara sau chiar din Republica Moldova la fiecare sfârșit de săptămână până în lunile de vară, este „Prietenii păcii” (Luca 10:6).

Primul congres cu prezență fizică de la Cluj, după pauza de aproape trei ani, a fost prezentat în limba rromani. La acest congres au participat aproximativ 1100 de delegați din România și din străinătate, cu toții fiind fie vorbitori nativi de limba rromani, fie Martori ai lui Iehova care au învățat limba rromani pentru a le putea vorbi rromilor despre mesajul Bibliei în limba inimii. Toate temele s-au ținut în limba rromani, iar pentru cei care au început să studieze Biblia în timpul pandemiei, întrunirea a reprezentat un eveniment cu adevărat impresionant, relatează Ziua de Cluj.

În următoarea săptămână la sala de congrese de la Turda au participat multe persoane cu deficiențe de auz, care folosesc limbajul semnelor românesc. Prezența la acest congres a fost de aproximativ 400 de persoane.

Ulterior, mii de persoane din Cluj-Napoca și localitățile din județ, dar și din județele vecine Clujului, au participat, pe rând, la fiecare sfârșit de săptămână la congresul intitulat „Prietenii păcii”, unde au învățat cum să învingă răul prin bine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2