nello construct

S-a terminat cu ”păcăleala” Netflix! O turdeancă a primit avertismentul!

O cititoare din Turda ne-a trimis la redacție dovada că ”avertismentul” celor de la Netflix, platforma de filme online, este cât se poate de real, în privința faptul că nu mai poți împărți abonamentul cu persoane care nu locuiesc la aceeași adresă la care locuiește persoana care a făcut abonamentul.

Până acum, procedura era simplă: îți făceai un abonament și puteai împărți cu mai multe persoane, chiar dacă nu locuiau la adresa ta (situație pe care Netflix nu o permitea, dar nici nu o verifica până acum). Ei bine, ”șmecheria” asta s-a terminat! Poți împărți, pe abonamentul tău, dar doar cu persoane care locuiesc la aceeași adresă (familie).

Și asta pentru că titularul contului trebuie să-și seteze adresa de domiciliu, în sensul de a o accepta, în platformă. Ulterior, conturile care sunt logate pe acel abonament, dar sunt la adrese diferite (conexiuni diferite), primesc un avertisment, că nu mai au acces la vizionarea filmelor pe platformă, prin intermediul smart tv-urilor conectate la internet.

Însă, Netflix a lăsat și o ”portiță”: îi permite titularului de abonament să adauge un utilizator nou (extra abonat), care locuiește la o altă adresă, în schimbul sumei de 2.99 euro/utilizator extra. Care se adaugă tarifului Netflix pe care-l are utilizatorul.

Însă, o precizare: în varianta abonamentului minim, de 4.99 euro/lună, nu este posibil să adaugi abonați extra (care nu locuiesc cu tine). Iar varianta minimă permite vizionarea pe un singur dispozitiv compatibil, în variantă HD.

Celelalte abonamente, Standard (maxim 1) și Premium (maxim 2), permit adăugarea de abonați extra. În varianta Standard, abonamentul costă 9.99 euro/lună, se poate viziona simultan pe 2 dispozitive, iar calitatea este Full HD. În varianta Premium, abonamentul costă 11.99 euro/lună, se poate viziona pe 4 dispozitive simultan, calitatea vizionării urcă până la Ultra HD și se adaugă și audio spațial.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: