nello construct

S-a stabilit câștigătorul pentru un lot „blocat” din Autostrada Transilvania

Tronsonul care cuprinde subsecțiunea 3C1 între Suplacu de Barcău și Chiribiș, în lungime de 26,35 kilometri are în sfârșit un constructor.

Firma Construcții Erbașu a câștigat licitația și poate semna contractul pentru realizarea lotului Suplacu de Barcău – Chiribiș, contestațiile depuse de Precon și Nurol fiind respinse.

Consiliul național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a respins luni, 6 noiembrie contestațiile Precon și Nurol pentru lotul Suplacu de Barcău-Chiribiș, ceea ce permite, conform legii, semnarea contractului cu Erbașu, scrie Economedia. După decizia CNSC, Compania de Drumuri ar trebui să solicite actele Erbașu, indiferent dacă unul dintre constructori sau ambii merg mai departe la Curtea de Apel București. Decizia CNSC (respingere pe fond) a venit după o analiză de aproape 2 luni, contestațiile fiind depuse pe 15 septembrie.

Lotul de 26 de kilometri care include și viaductul Suplacu de Barcău (1,7 km.) ar urma să fie primul contract de autostradă al constructorului Erbașu.

Pe traseu vor fi construite 19 poduri, pasaje și viaducte, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Secțiunea Suplacu de Barcău-Chiribiș este parte din contractul pentru construcția Autostrăzii Transilvania semnat în trecut cu constructorul american Bechtel și care ulterior a fost reziliat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: