nello construct

S-a intervenit cu 260 de tone de antiderapant pe drumurile din județ

Administrația județeană informează că în această dimineață la Cluj se circulă în condiții de iarnă dar nu sunt drumuri blocate sau închise.

Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate, pe mai multe sectoare de drum circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Drumarii au intervenit pe drumurile din Cluj pentru deszăpezire și au împrăștiat material antiderapant și sare, aproximativ 260 de tone

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu 12 utilaje, potrivit CJ Cluj. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe șase drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu șase utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 59 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru.

De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: