nello construct

S-a întâmplat la Cluj! Studentă, abuzată sexual de socrul proprietarei la care stătea în chirie! Ulterior, a fost și amenințată…

Cam cât de greu este să fii o studentă care vrea să stea într-o chirie? Ei bine, ne spune o tânără, studentă în Cluj, care a fost abuzată sexual de socrul proprietarei la care stătea în chirie.

Tânăra a relatat povestea pe Facebook, în scopul de a nu ajunge și alte fete în situația la care a fost supusă și ea. Această spune că a fost abuzată sexual de către socrul proprietarei, care ar fi venit să ia banii pentru chirie, iar când i-a povestit proprietarei cele întâmplare, aceasta i-ar fi spus să-și găsească o nouă locuință, altfel se va trezi în casă cu presupusul agresor.

„Luna trecută, în octombrie, am fost abuzată sexual de către socrul proprietarei care vine sa ia chiria, de pe Gorunului 6.

Ziua următoare i-am povestit totul proprietarei și am rugat-o sa nu mai vină socrul ei în apartament. Inițial a fost de acord cu asta, ulterior mi-a zis că nu se poate și să-mi caut în altă parte chirie.

A zis și «că s-a pus în locul meu, ca nu s-ar mai simți confortabilă să stea în apartamentul ăsta, ca în locul meu s-ar fi mutat în ziua în care am fost agresata sugerând de multiple ori ca s-ar putea sa mă aștepte socrul ei în apartament!»

Apartamentu este pe GORUNULUI 6, o să las și poza mai jos cu el.

Va rog frumos fetelor sa luați și siguranța voastră în considerare atunci când va mutați!

Am făcut acest anunț pentru ca decizia de a va muta aici sa fie una educată!

Am depus și plângere penală împotriva socrului”, a relatat tânăra.

Poliția Cluj a confirmat pentru Știri de Cluj că a fost depusă o plângere în 17 noiembrie 2023, iar ofițerii de la Biroul de Investigații Criminale fac cercetări.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: