nello construct

S-a întâmplat într-un local! A profitat de neatenția angajaților și a furat bani din casă!

La data de 16 octombrie, un bărbat din Bistrița-Năsăud, profitând de neatenția și indolența angajaților de la Papa Land, a furat 280 de lei direct din casa de marcat.

Acum, tânărul de doar 20 de ani, a fost depistat de către polițiștii clujeni, fiind reținut pentru 24 de ore.

„La data de 29 octombrie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 16 octombrie a.c., tânărul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din Cluj-Napoca, din sfera serviciilor de livrare preparate alimentare, unde, profitând de lipsa angajaților din încăpere, ar fi utilizat cheile casei de marcat și ar fi sustras suma de 280 lei.

Au fost demarate investigații, iar la data de 29 octombrie a.c., tânărul a fost depistat pe stradă de polițiștii Secției 2 Poliție și condus la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor.

Acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările în dosarul penal fiind continuate.” – a transmis IPJ Cluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: