S-a găsit Oul Magic şi la Tritenii de Jos

lh5.ggpht_.com__LO9UvKjDX-I_Se3vBukNpJI_AAAAAAAAIjM_timH90HmrB0_Picture-027

Astăzi a avut loc la Tritenii de Jos prima ediţie a evenimentului dedicat copiilor (şi nu numai!) „În căutarea Oului Magic”. Organizat de Asociaţia pentru Dezvoltare Rurală Arieş, în păarteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Tritenii de Jos şi Slow Food Turda, manifestarea a reuşit să capteze atenţia celor prezenţi timp de câteva ore.

Pe lângă popularele concursuri (concurs de alergat în sac, dus oul în lingură, mânat oul cu lingura etc) sau concursurile de desen, atracţia a constituit-o, aşa cum era şi firesc, căutatea Oului Magic, ocazie cu care peste 100 de copii au împânzit terenul special amenajat în curtea şcolii din localitate. Iar găsitorii celor două ouă magice (la fiecare categorie de vârstă, 2-7 şi 8-14 ani) au fost recompensaţi cu un premiu pe măsură: câte o bicicletă!

 

În ceea ce priveşte ambianţa muzicală, aceasta a fost susţinută de  ansamblul Ion Cristureanu din Tritenii de Jos, dansatorii de la Clubul Danessa din Câmpia Turzii, Simpatix din Turda, Arieşana Fiii Moţilor din Mihai Viteazu, Street Dance şi Break Dance, iar invitat special a fost Aurel Şuteu.

 

Primarul din Tritenii de Jos, Valer Saşa, s-a declarat încântat de succesul acestei manifestări şi chiar a fost prezent în preajma spectatorilor, a copiilor şi a organizatorilor aproape pe toată durata manifestării!

 

Pentru a vizualiza galeria foto de la aceste eveniment, daţi click AICI. Pentru înregistrarea video de la acest eveniment (circa 1h10′), daţi click AICI.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top