gunoaie natura

S-a dus până în rezervația naturală doar ca să arunce gunoaie!

Clujenii au profitat de zilele libere și au vizitat, între altele, Cascada Vălul Miresei. Unii însă certați cu bunul simț, dar care culmea se dau „mari iubitori de natură” se comportă ca sălbaticii aruncând gunoaie pe unde apucă.

„Asta e civilizația de care dăm dovadă”, scrie o clujeancă pe Facebook deasupra fotografiilor de la Cascada Vălul Miresei din Rachițele, în care se vede gunoiul pe care l-a cules după unii turişti care parcă au mers în drumeţie nu pentru a admira natura, ci pentru a distruge natura. 

„Am fost la Cascada Vălul Miresei de la Rachițele și, fiind sărbătoare și zi liberă, nu am fost singurii. Ne-am intersectat cu zeci de turiști. 

Pe turiști nu îi interesează de regulile scrise pe panouri, doar de propria comoditate. Din acest motiv intrau cu mașinile, fără nerușinare, în rezervația naturală. Ba mai mult, unii urcau chiar până la cascadă. 

De asemenea, am adunat gunoaie de pe drum. Adunam mai multe, dar s-a umplut punga pe care o aveam la mine.

Nu am o soluție pentru acest această problemă. Tot ce pot să spun e că e trist. Eu sunt foarte tristă”. a relatat jurnalista Bianca Tămaș de la Bună Ziua Cluj.

Comentarii

ULTIMELE articole: