S-a deschis un nou magazin cu rochii de gală, în Turda!

foto_122014_magazin-01

Magazinul Rochii Anamaria, situat în Turda Nouă, pe strada Basarabiei (lângă semaforul care dă acces spre strada Barițiu, dinspre Cluj, peste drum de parc), este cel mai nou magazin cu rochii de gală din Turda.

Magazinul oferă rochii de gală la calitate londoneză, la prețuri avantajoase, iar de sărbători sunt diverse promoții, au anunțat oficialii magazinului.

Rochiile sunt pentru toate gusturile, într-o gamă variată, în funcție de conformația corpului, calitatea materialului fiind recomandată pentru cele mai exigente gusturi, în timp ce prețurile satisfac diverse categorii sociale.

De asemenea, în acest magazin se găsesc inclusiv accesorii și pantofi!

”În primul rând, viitoarele cliente trebuie să ne treacă pragul, să intre în magazin, să vadă produsele noastre, ce le oferim, calitatea, prețurile, pentru că ne dorim cliente mulțumite, iar pentru asta ne străduim să le satisfacem gusturile și să găsim soluții optime pentru propria satisfacție vestimentară. Chiar dacă ne trec pragul informativ, pentru a lua contact cu oferta noastră, este un plus pentru femeile preocupate de înnoirea garderobei, pentru că astfel au ocazia să intre în contact cu produsele pe care le oferim, pot analiza și pot compara cu ușurință”, au precizat oficialii magazinului.

Ai un magazin și vrei să-l faci cunoscut? Ai produse competitive, de care vrei să afle clienții? Ai o promoție? Oferi anumite servicii? Vrei ca lumea să afle de tine și să-ți sporești clienții? Rubrica OFERTE din cadrul TurdaNews îți stă la dispoziție! Articolul are cea mai mare expunere, TurdaNews fiind organul de media local cu cea mai mare audiență (peste 50.000 de vizitatori unici/lună), iar promovarea pe Facebook, prin intermediul paginii și a grupurilor din care facem parte, este GRATUITĂ. Profită acum de oferta de promovare, prin intermediul unui articol promoțional, la prețul de doar 200 lei!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top