m install
nello construct

S-a blocat traficul la ieșire din Câmpia Turzii, spre Mureș! (VIDEO-EXCLUSIV)

floris

Fermierii protestatari au blocat traficul de la ieșirea din Câmpia Turzii, înspre Mureș, după ce au blocat sensul giratoriu din zonă.

TurdaNews v-a informat azi despre faptul că fermierii din zona rurală adiacentă municipiului Câmpia Turzii, au ieșit azi pe drumuri, pentru a protesta.

La un moment dat, după ce fermierii s-au deplasat cu utilajele auto agricole pe drumul național, traversând Câmpia Turzii, îngreunând circulația, au blocat sensul giratoriu, unde nu mai poate intra și ieși niciun autovehicul. Din acest motiv, s-a blocat tot traficul auto.

”Sunt însoțiți de polițiști și de jandarmi. La un moment dat au blocat sensul giratoriu. Am înțeles că acum s-au pus în mișcare. Dacă se vor constata încălcări ale legii, se vor stabili vinovații și vor fi sancționați”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

IGPR a anunțat blocarea traficului între Câmpia Turzii și Luna în jurul orei 15.45, iar în jurul orei 16.40 a anunțat că traficul a fost reluat, menționând că ”circulația se desfășoară îngreunat, cu viteză redusă, protestele continuă”.

TurdaNews a fost la fața locului și am realizat un scurt videoreportaj, inclusiv un interviu în exclusivitate cu Sebastian Costantea, organizatorul protestului fermierilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: