m install
nello construct

Războiul tarifelor la taxi, la Câmpia Turzii

floris

Societatea Radio Taxi a introdus, din această săptămână, un tarif „bombă” pentru clienţii taximetrelor de la 966, care locuiesc în Câmpia Turzii. Tariful pe kilometru a fost redus de la 1,6 lei la 1,19 lei! Tariful este valabil pentru călătoriile efectuate în intervalul orar 6-22. În cursul nopţii, tariful este de 1,39 lei/kilometru.

Reducerea tarifelor a intervenit după ce, iniţial, societăţile de taximetrie din municipiul Câmpia Turzii anunţaseră majorarea tarifelor la 1,6 lei/kilometru. Majorarea a fost operată de toate societăţile, cu excepţia celor de la Armagedon Taxi, care au menţinut tariful la 1,4 lei/kilometru. Micşorarea tarifelor, operată de cei de la Radio Taxi, indică faptul că la nivelul municipiului s-a declanşat un adevărat război al tarifelor pentru serviciul de taximetrie.

În Turda, deocamdată, toate societăţile de taximetrie îşi păstrează tariful de 1,6 lei/kilometru, dar nu este exclus ca criza economică, coroborată cu reducerea comenzilor, să determine unele societăţi să reducă tariful.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: