nello construct

Rugby: Echipa U10 de la Leii Câmpia Turzii/Titanii Sighișoara a câștigat toate meciurile la Trofeul ”Chirița Ioan” de la Timișoara!

La sfârșitul săptămânii trecute echipele U8 și U10 de la cluburile Leii Câmpia Turzii/Titanii Sighișoara au participat la Timișoara la Trofeul ”Chirița Ioan”, turneu care contează pentru Campionatul de Mini-Rugby Transilvania, ediția 2023-2024.

Dacă la categoria U8 combinata Leii Câmpia Turzii/Titanii Sighișoara a pierdut meciurile cu CSS Bega Timișoara și Warriors Timișoara în schimb la categoria U10, rezultatele au fost excelente. Echipa Leii Câmpia Turzii/Titanii Sighișoara a învins pe rând formațiile CSM CSR Sibiu, Warriors Timișoara B, Warriors Timișoara și CSS Bega Timișoara.

Tot la Timișoara, echipa U14 de la Leii Câmpia Turzii a jucat două meciuri amicale la Rugby in 7 cu formațiile CSM CSR Sibiu și CSS Bega/ Warriors Timișoara. Ambele partide au fost câștigate de formația din Câmpia Turzii, la limită.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: