Róbert Szabó: Începerea noului an școlar, motiv de bucurie pentru toți copiii!

foto_092017_vice-szabo-01

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Róbert Szabó, a participat la deschiderea anului școlar la Școala Gimnazială „Avram Iancu” si Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din localitate. În prima zi de școală, într-un nou an de învățământ, viceprimarul din Câmpia Turzii le-a transmis un mesaj elevilor.

 

”Vă doresc să începeți un nou an școlar cu entuziasm, curiozitate și putere de muncă. Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră vă doriți ca și în acest an să aveți performanțe. Cooperarea cu părinții și cadrele didactice va fi liantul care va asigura rezultatele bune la învățătură și vor determina succesul vostru.

 

Deschiderea administrației locale spre susținerea dumneavoastră este și va fi întotdeauna o prioritate prin care putem sprijini împreună calitatea performanțelor voastre. VĂ DORESC SUCCES ȘI MULTE REALIZĂRI.”, le-a transmis Róbert Szabó.

De altfel, prima zi de școală din noul an de învățământ este una mai specială pentru oficialul din Câmpia Turzii, întrucât tot astăzi și-a condus fetița, Adrienn, spre prima zi din viața de elev!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top