marian morar
m install
nello construct

Ritm bun de lucru pe șantierul drumului expres Tureni (DN1) – A3 (VIDEO)

zamblau eugen

Ritmul de lucru pe drumul expres Tureni (DN1) – A3 este unul foarte bun. Lucrările au debutat în vara acestui an și se vorbește chiar de o variantă în care ar putea fi gata până la finele anului viitor, termenul maxim preconizat fiind primăvara lui 2025.

Citește și: Au început lucrările la drumul expres DN1 Tureni – A3! (VIDEO)

”Ritm bun în continuare pe șantierul Dx A3 Tureni. În prima lună și jumătate de la începerea lucrărilor s-a realizat organizarea de șantier, 60% din lucrările de decopertare și descărcarea arheologică.”, a remarcat deputatul USR, Viorel Băltărețu, care a anunțat că va monitoriza lucrările.

Problema unui drum de legătură între DN1 și A3, în zona Tureni, s-a discutat de foarte mulți ani, însă până acum lucrările nu au început, tărăgănându-se din diverse motive. Logica era simplă: o legătură din DN1 la A3 ar putea aduce multe avantaje în ceea ce privește traficul rutier.

Problema s-a acutizat după ce s-a realizat autostrada A10 Sebeș-Turda, iar toată descărcarea de pe acea porțiune de autostradă se făcea, conform efectului de pâlnie, pe DN1, adică pe un drum mai îngust, cu viteză mai mică de deplasare și mai aglomerat. Ce a rezultat, vedem acum: Turda este sufocată adeseori de traficul de tranzit. Iar acest lucru a fost anticipat încă de acum câțiva ani, de către cei de la Asociația Pro Infrastructura.

Citește și: Un mesaj din 2019 revine în actualitate, la Turda: ”În caz contrar, (…) traficul rutier din Turda va fi complet congestionat”!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2