Rezultate bune pentru turdeni la Cupa României la dans sportiv

nello construct

În acest sfârşit de săptămână a avut loc la Braşov concursul naţional Cupa României la dans sportiv. În cele trei zile de concurs au fost prezente 306 perechi de la 63 de cluburi din toată ţara. Clubul Potaissa a fost reprezentat de trei perechi, având rezultate bune şi foarte bune.

Perechea Pop Vlad – Saşa Maria a participat la Cupa României 12-13 ani secţiunea standard unde a obţinut locul 24 din 39 perechi, iar la clasa D 12-13 ani a intrat în finala competiţiei, obţinând locul 6 din 22 de perechi participante.

Perechea Obedea Alin – Archiudean Maria a participat la Cupa României 14-15 ani secţiunea standard unde a obţinut locul 20 din 29 de perechi, iar la clasa D 14-15 ani a intrat în finala competiţiei, obţinând locul 6 din 15 perechi participante.

Perechea Crişan Radu – Bolca Simona a participat la Cupa României 14-15 ani secţiunea standard unde a intrat în semifinala competiţiei obţinând locul 10 din 29 de perechi, iar la secţiunea latino, cu toate că perechea s-a accidentat în timpul calificărilor, a reuşit să intre în semifinală, obţinând locul 11 din 29 de perechi participante.

La această competiţie, Diana Miron a fost invitată ca şi arbitru, iar Alin Miron ca şi secretar al competiţiei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: