m install
petlinii
nello construct

Revelion 2023, în Piața Unirii din Cluj-Napoca! Vezi programul! Trei trupe vor concerta! (VIDEO)

floris

Administrația locală din Cluj-Napoca va organiza petrecerea de Revelion în aer liber, în Piața Unirii din centrul localității. Trei trupe vor concerta în noaptea dintre ani.

”La Cluj-Napoca a devenit o tradiție ca Noul An să fie sărbătorit de clujeni și turiști în inima orașului. Primăria Cluj-Napoca a pregătit un program special pentru Revelion 2023 cu artificii, concerte și șampanie. Anul acesta, spectacolul se va desfășura în Piața Unirii din Cluj-Napoca. La ora 22:00, pe scenă va urca trupa DJ Project, urmată la ora 23:00 de trupa Compact. Trecerea dintre ani va fi marcată de un impresionant spectacol de artificii la ora 00:00, tot în Piața Unirii, Seara se va încheia cu Arpy & Zip Band, de la ora 00:10.

Evenimentele vor avea loc în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care participanții se mai pot bucura de bunătățile de la cele 86 de căsuțe din Piața Unirii: bunătăți și cadouri de la producători locali, turtă dulce, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale și o gamă largă de produse gastronomice de sezon.”, au transmis cei de la Primăria Cluj-Napoca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda