nello construct

Retro Party la Pensiunea Edy, în Turda! Hai să dansezi din nou pe ritmurile din anii ’80!

Vă mai amintiți de petrecerile date în apartamentul părinților, unde DJ-ul, care era cel mai bun prieten al vostru, vă punea melodiile preferate la casetofon, iar ritmul în dădeați voi toți? Vă mai amintiți și de serile de discotecă pentru care vă alegeați ținuta nu-prea-pretențioasă cu o săptămână înainte?

Dacă îți amintești de toate chestiile astea și dacă și acum dai propriul tău concert în duș cu melodii din anii ’80, iată că ai ocazia să retrăiești acele vremuri, măcar pentru câteva ore.

În data de 17 Noiembrie 2023, începând cu ora 19.00, Pensiunea Edy vă așteaptă la Retro Party, o seară plină de melodii memorabile și momente unice.

Invitații speciali și cei care vor asigura atmosfera sunt DJ Vio și DJ Florin Mc Cheloo, iar prețul de intrare este doar 25 de lei.

Veți avea parte de muzică bună, dar și de un fotograf care va surprinde toate aceste momente, așa că nu veți avea cum să uitați seara de 17 noiembrie.

Ia-ți prietenii din copilărie și haideți la Retro Party la Pensiunea Edy!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: