Restricţii la comercializarea produselor tradiţionale

nello construct

Ţăranii care vând lapte, ouă sau peşte nu-şi mai pot comercializa produsele dacă nu sunt înregistraţi la direcţiile sanitar-veterinare până în luna februarie. După această dată vor fi aplicate amenzi – a anunţat preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare Radu Roatiş. Luna aceasta producătorii vor fi informaţi care sunt noile reguli de igienă pe care trebuie să le respecte pentru a fi autorizaţi. De asemenea, ordinul prevede că ţăranii care vor să protejeze produsele realizate în gospodării sau vor să le vândă şi pe piaţa europeană trebuie să se înregistreze la Oficiul Produselor Tradiţionale şi Ecologice.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: