nello construct

Reprezentanții caselor de schimb valutar din Turda spun că habar nu au că se scot din circulație bancnotele de 200 și 500 de euro

S-a creat o mică isterie zilele trecute odată cu anunță că se scot din circulație bancnotele de 200 și 500 de euro.

Autoritățile europene au decis să retragă cele două bancnote și le recomandă celor care dețin astfel de bani să îi schimbe cât mai curând posibil. Mai exact, este vorba despre bancnotele de 200 și 500 de euro, a căror tipărire a fost deja oprită.

Deoarece mai sunt multe astfel de bancnote în circulație, autoritățile europene le-au transmis celor care le au să meargă cât mai curând să le schimbe, în caz contrar, riscă să piardă sume mari de bani.

Am contactat reprezentanții caselor de schimb valutar din Turda care spun că habar nu au de scoaterea din circulație a bancnotelor

„Noi trebuia să fim anunțați printre primii, la fel și reprezentanții instituțiilor bancare. Cu siguranță se va face o scoatere treptată a acestor bancnote din circulație nu de azi pe mâine. Deocamdată nu știm nimic” spun aceștia.

Între timp turdenii care și-au făcut economii în euro au dat fuga la unitățile bancare s-au case de schimb valutar să scape de bancnotele de 200 și 500 de euro.

Dacă te afli în posesia unor astfel de bancnote, le poți schimba la Băncile Centrale ale Eurosistemului. Așadar, trebuie să mergi la o instituție bancară sau la un intermediar financiar și să soliciți operațiunea de schimb a bancnotei.

Citește și:

Două bancnote vor fi retrase din circulație. Dacă le ai, scapă de ele!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: