Replica spitalului din Câmpia Turzii în privința adolescentei decedate

foto_102014_spital-Campia

Unitatea medicală a răspuns solicitării TurdaNews legate de cazul adolescentei care a murit ieri în urma unui stop cardio-respirator.

”Ca  raspuns la solicitarea Dvs., putem sa va precizam urmatoarele: pacienta in cauza, in varsta de 15 ani, a fost internata in Spitalul Campia Turzii, Sectia Pediatrie in perioada 6-12. 10. 2014, cu diagnosticul: Pneumonie acuta, Angina acuta, Suprapondere, cu evolutie favorabila, fara complicatii.

In data de 15.10.2014, orele 15.15, a fost adusa la camera de garda de catre serviciul de ambulanta care a preluat-o din spatiu public. A fost preluata de medicul de garda care a stabilit diagnosticul de stop cardio-respirator, hemoragie la nivelul cailor respiratorii superioare si s-au continuat manevrele de resuscitare initiate de serviciul de ambulanta. Dupa aproximativ 15 minute a fost preluata de serviciul ARTI Turda, care continua manevrele de resucitare si  asigura transportul bolnavei la Spitalul Turda. Acestea sunt datele pe care vi le putem pune la dispozitie. Cauza decesului va fi stabilita in urma necropsiei realizate de I.M.L. CLUJ.”, a precizat directorul medical Dr. Fabian Maria.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top