marian morar
m install
nello construct

Reparații provizorii la podul deteriorat peste Autostrada Transilvania dintre Tureni și Petreștii de Jos

zamblau eugen

Zilele trecute TurdaNews informa despre starea avansată de degradare a podului peste Autostrada Transilvania dintre Tureni și Petreștii de Jos.

Autoritățile au început să facă unele reparații provizorii, după informațiile apărute în spațiul public.

Un clujean a semnalat faptul că podul peste Autostrada Transilvania, dintre comunele Tureni și Petreștii de Jos, se află în stare precară și poate reprezenta un adevărat risc pentru șoferii care îl traversează.

Podul se află pe drumul DJ103G, între comunele Tureni și Petreștii de Jos, iar potrivit clujeanului, podul se află într-o stare deplorabilă, existând gropi mari în asfalt.

În anul 2023, Consiliul Județean Cluj a încheiat patru contracte de execuție lucrări de întreținere și reparații, care vizează patru drumuri județene: DJ 103G, DJ 172F, DJ 103V și DJ 161Z.

Acestea vor consta atât în lucrări de întreținere a platformei drumului, cât și de refacere a trotuarelor cu pavaj din dale de beton.

Acum, se fac „cârpeli” la podul deteriorat!

Șoferul care a dat cu ochii (și cu roțile) în găurile din podul ciuruit a solicitat celor de pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj numerele de contact ale instituțiilor abilitate să intervină pentru a remedia situația.

După ce a fost mediatizată intens starea în care se află podul de peste autostradă, acesta a revenit cu un UPDATE. Omul a făcut alte fotografii cu dovada că se face o ”reparație provizorie”, precizând că autoritățile nici măcar nu erau la curent cu starea jalnică în care se află podul din Cluj, relatează Ziua de Cluj.

Citește și:

Podul peste A3, dintre comunele Tureni și Petreștii de Jos, este în stare precară: „Se rupe efectiv drumul”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

5 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2