razie ct

Razie la Câmpia Turzii: Circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, în teren!

La data 28 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite, identificarea participanților la trafic care nu respectă prevederile legale și responsabilizarea acestora.

 

Astfel, circa 50 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat în sistem integrat pentru menținerea unui climat de siguranță.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate peste 300 de persoane și au fost controlați 31 de producători agricoli și 22 de persoane fizice autorizate.

Au fost depistate 2 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, acestea fiind conduse la sediul unității de poliție. De exemplu, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din Câmpia Turzii, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Au fost controlate 160 de autovehicule și s-au efectuat 48 de testări cu aparatul alcooltest.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier, pentru nerespectarea Legii 61/1991, a O.G. 97/2005 și a Legii 61/1991 au fost aplicate 99 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere, pentru conducere sub influența alcoolului și depășire neregulamentară.

Comentarii

ULTIMELE articole: