”Războiul” pentru postul de director al Spitalului Câmpia Turzii a ajuns la faza diversiunii prin manipulare și răspândire de știri false!

foto_092017_dan-bradu

Consilierul Local, Bradu Dan, a transmis printr-un mesaj public că știrea publicată într-un ziar local privind numirea lui ca Director al Spitalului din Câmpia Turzii este COMPLET FALSĂ! ”EXCLUSIV: Dan Bradu va fi noul Director al Spitalului din Câmpia Turzii!”, era titlul articolului publicat.

 

”Vreau sa specific public ca stirea de mai jos nu are nici macar 1% adevar in ea. Este o stire falsa. Nu mi-am exprimat niciodata interesul pentru vreo functie publica, iar daca vreodata o sa o fac veti afla de la mine direct si nu „pe surse”.

Am demnitatea necesara sa imi asum lucrurile in mod corect si coerent. Eu l-am sunat aseara pe domnul Ovidiu Adrian Bucur sa ii spun ca nu este nimic adevarat dar dansul a hotarat sa publice ce ii spuneau ceilalti.

Saptamana care vine, urmeaza o sedinta de Consiliu Local extrem de importanta pentru noi toti cetatenii orasului. Toata atentia mea se focuseaza pe aceasta sedinta in momentul de fata, asa ca nici o „diversiune” nu imi va abate interesul de la acele subiecte.”, a transmis Bradu Dan.

Totul s-a întâmplat în contextul în care primarul Dorin Lojigan urmează să numească un director interimar pentru spitalul municipal până la finalizarea procesului cu Prefectura.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top