nello construct

Răsturnare de situație în cazul violatorului din Frata!

Zilele trecute informam despre faptul că a ajuns la final cazul violatorului din Frata și în curând se dă sentința. Iată însă că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată!

„Procesul în care Lako Răsvan Daniel este acuzat de mai multe fapte de viol și proxenetism a ajuns la final. Judecătoria Turda a plasat cauza în pronunțare.

Cu alte cuvinte, bărbatul care se dădea drept „tătic model” își va afla în curând sentința…” se arăta în articolul TurdaNews.

Acum însă dintr-o eroare a celor care se ocupă de caz una dintre părțile vătămate nu a beneficiat de asistență juridică gratuită, iar procesul va fi reluat!

„Soluția pe scurt: Admite excepția nulităţii absolută a procedurii de cameră preliminară formulată de apărătorul persoanei vătămate R R A . În temeiul art.386/1 și art. 281 alin. (1) lit. f) şi alin. (2) Cod procedură penală constată nulitatea absolută a procedurii de cameră preliminară, având în vedere lipsa asigurării asistenței juridice obligatorii pentru persoana vătămată minoră R R A prev. de art. 93 al.4 Cod procedură penală. Desființează încheierea nr.653/18.08.2023 pronunțată în dosarul 6371/328//2023/a1 și dispune reluarea procedurii camerei preliminare, potrivit dispozițiilor art.342-344 cod procedură penală. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea minutei la dispoziție prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 27.10.2023” se arată în decizia magistraților de vineri.

În 31 mai 2023, TurdaNews vă informa despre o descindere a polițiștilor la Frata, acolo unde a fost ridicat un bărbat de 45 de ani, acuzat de viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violenţă în familie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale. În cursul lunii aprilie a acestui an, bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj. De asemenea, din cercetări a reieșit ca în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore.

Totodată, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deține permis de conducere, au informat oamenii legii.

Citește și:

Violatorul din Frata își află în curând sentința!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: