m install
nello construct

Rareș Cotoi lansează platforma “zece la mate”, utilă pentru elevii care dau examenul de bacalaureat

floris

Rareș Cotoi, elevul cu cele mai bune rezultate la Bacalaureat 2023 din zona Turzii, lansează o platformă destinată elevilor care urmează să susțină examenele.

„Undeva prin luna august a anului acesta, după Bacalaureat și admitere, am început să schițez câteva planuri de pus în practică pentru studenție. Unul dintre ele era să încep un proiect dedicat elevilor de liceu menit să-i pregătească pentru examenele de Bacalaureat și admitere la Matematică. Și pentru că în clasa a XII-a,Paul Somesan și proiectul Zece La Info au reprezentat un suport imens pentru admiterea la Facultate, i-am propus lui Paul o extensie a proiectului său pe Matematică, iar luni această idee s-a materializat.

Luni am lansat oficial proiectul Zece la Mate și, odată cu proiectul, am lansat și un curs de pregătire pentru Bacalaureat la Matematică. Un curs care le pune la dispoziție elevilor toată materia pentru proba de Matematică de la Bacalaureat sub forma unor înregistrări video care, cumulat, depășesc 15 ore de conținut. În spatele acestor 15 ore de conținut au fost sute de ore de pregătire ale materialelor, înregistrare, editare video și prelucrare efectivă a acestui conținut final, început în luna august și finalizat săptămâna trecută.

Pentru mine, lansarea acestui material reprezintă un succes imens care nu se datorează doar ultimelor luni de muncă, ci se datorează mai multor persoane care au contribuit la el direct sau indirect pe parcursul anilor. Îi mulțumesc în primul rând lui Paul care a crezut în ideea mea și a fost alături de mine pe tot parcursul realizării acestui material, familiei mele care m-a susținut necondiționat și le mulțumesc celor 3 cadre didactice care m-au inspirat și care au dat viață pasiunii mele pentru Matematică de-a lungul anilor prin stilul lor unic de predare: prof. Simona Simonca, prof. Gheorghe Lobonţ și prof. univ. Dorel Duca. Vă mulțumesc din suflet!”, scrie Rareș Cotoi pe Facebook.

Platforma proiectului Zece la Mate este acum online pe https://zecelamate.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: