Rareș Cotoi, elevul cu cea mai mare medie la Bacalaureat 2023 din zona Turzii, participă la TEDxLunca Argeșului

nello construct

Pe 7 septembrie, Rareș Cotoi din Câmpia Turzii va urca pe scena de la TEDxLunca Argeșului unde va vorbi despre activism și experiența lui de până acum.

Potrivit organizatorilor, Rareș este un fost reprezentant al elevilor la nivel național, fiind parte din echipa de elevi care a contribuit prin amendamente și negocieri la schimbări majore ale sistemului educațional din perioada 2022 – 2023.

Citește și: S-au afișat rezultatele finale la Bacalaureat 2023! Topul elevilor din zona Turzii s-a schimbat!

Din 2021 a început să contribuie la evoluția comunității de tineri din Cluj, organizând și fiind parte din evenimente relevante pentru comunitatea locală.

Se implica activ in dezvoltarea unui start-up pe care l-a co-fondat în 2021 alături de alți 5 liceeni și pe care l-a pornit sub mentoratul companiei Bosch.

Până în prezent, a oferit mentorat pentru mai mult de 20 de start-up-uri, fiind mentor și reprezentantul elevilor în juriul celui mai mare hackathon pe teme de educație din România, EduHack, organizat de ROTSA – Romanian Tech Startups Association, pentru edițiile 2021 și 2022.”, se arată pe pagina de Instagram a evenimentului.

TEDxLunca Argesului Youth este primul eveniment din Pitești licențiat de către Fundația TED. În cadrul acestuia, 10+ speakeri din domenii vaste se aduna cu scopul de a inspira tinerii.

Biletele s-au epuizat deja pentru această ediție.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: