RAOUL a lansat o nouă piesă: ”Ai mințit” (vezi videoclipul)

Screenshot 2021-09-20 at 20.22

Artistul turdean RAOUL (Rareș Borlea) a lansat o nouă piesă în această seară, prin intermediul canalului său de YouTube. Noua piesă este compusă de el, versurile aparținându-i tot artistului turdean.

”O melodie specială care descrie o poveste de viață care ni s-a întâmplat tuturor cel puțin o dată în viață. Dacă vă regăsiți sper să vă placă această melodie și sper să o distribuiți. Vă mulțumesc din suflet și vă doresc vizionare plăcută!”, a spus Raoul.

La noua sa piesă a colaborat și un alt turdean, Alexandru Malschi, care asigură orchestrații și procesări audio/voci pentru mai mulți interpreți de muzică, având frecvente colaborări și cu FUEGO (Paul Surugiu).

AI MINȚIT

muzică și versuri: RAOUL (RAREȘ BORLEA) orchestratie: Alexandru Gorgos procesare voci: Alexandru Malschi mastering și mixaj: Sergiu Teacă video by Danezu booking Raoul +40722455641 raoulmusic@gmail.com.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top