Radio Turda și-a schimbat structura acționariatului! Liviu Alexa se extinde spre Turda-Câmpia Turzii!

radio turda

Societatea care deține frecvența de 107,7FM, în zona Turzii, pe care emite Radio Turda (Pro FM), și-a schimbat structura acționariatului, noul proprietar fiind Liviu Alexa (prin soția sa), care deține rețeaua de siteuri locale Presa Bună (din care face parte și ZiarDeCluj.ro, alături de alte siteuri din mai multe județe din România, cu intenție de expansiune la nivelul întregii țări), dar și postul de televiziune NCN Cluj (unde există un proiect de extindere la nivel național).

 

”Singurul radio local din Turda se pregateste de schimbari majore! Radio Turda, ce emite pe frecventa 107,7 FM si acopera Turda, Campia Turzii si cele mai importante comune invecinate, vrea sa isi consolideze pozitia pe piata si sa creeze un program local consistent cu stiri locale, interviuri si portretele celor mai importanti oameni din regiune, precum si cu muzica pentru toate gusturile.”, este anunțul dat după preluarea postului (detalii AICI).

Radio Turda a aparținut soților Hertha și Alin Todea, care în ultimul timp s-au dezvoltat pe partea de turism. În marea majoritate a timpului, Radio Turda prelua emisia Pro FM, având și câteva ore de emisie locală. După preluarea postului de către Alexa, cel mai probabil va avea loc un reviriment al emisiei locale.

Liviu Alexa a mai încercat să intre pe piața radio.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top